top of page

Felhasználás és feltételek

A www.milkpact.ro webhelyen a MILKPACT cégről olyan naprakész információkat és adatokat kínálunk, melyek partnereink és vállalati kapcsolataink számára hasznosnak lehetnek. Az oldal megfelelő körülmények között történő használatához ajánlatos figyelmesen elolvasni a feltételeket.

 

SZERZŐI JOG

Ezt a webhelyet a MILKPACT SRL üzemelteti és tartja karban. Az oldal tartalmát a román és a nemzetközi szerzői jogokat érvényesítő törvények védik. Copyright tulajdonos MILKPACT SRL. A tulajdonos korlátozott hozzáférést garantál a felhasználó számára a webhelyhez, és nem ad jogot a webhely egy részének vagy egészének letöltésére vagy módosítására, a teljes vagy részleges reprodukálásra, másolásra, eladásra/értékesítésre vagy a webhely bármely más módon történő felhasználására, a MILKPACT cég írásban megkötött beleegyezése nélkül.

HASZNÁLATI POLITIKA

Ön, az oldal látogatásával és használatával vállalja a teljes felelősséget a webhely és az internet használatáért. Az oldal látogatása e feltételek elfogadását jelenti. A MILKPACT SRL nem garantálja, hogy a webhely zavartalanul vagy hibamentesen működik, vagy hogy az ott fellelhető hibák kijavításra kerülnek. A bemutatott információk vagy adatok egyike sem ró kötelezettséget a MILKPACT SRL számára.

 

LINKEK

A MILKPACT SRL nem vállal felelősséget az oldalhoz kapcsolódott webhelyek tartalmáért, minőségéért vagy jellegéért ( tájékoztató, kereskedelmi vagy reklám linkek). Ezeknek a webhelyeknek a felelőssége teljes mértékben a tulajdonosokat illeti.

 

ADATVÉDELEM

A MILKPACT SRL hangsúlyt fektet a magánélet védelmére. A www.milkpact.ro webhelyen bármikor navigálhat anélkül, hogy bármilyen adatot kellene adnia magáról. De ahhoz, hogy szolgáltatásainkhoz hozzáférést kapjon, minimális információkra van szükségünk Önről. Ezeket a nyilvános adatokat, többek között a nevét, címét, telefonszámát, valamint szolgáltatásaink és termékeink használatával kapcsolatos egyéb információkat, amelyekhez a MILKPACT SRL egy kérés, regisztrációs űrlap, szerződés , stb. alapján jutott, cégünk nyilvántarthatja és használhatja, kizárólag, hogy a MILKPACT termékeiről szóló legújabb ajánlatokat és információkat közöljük Önnek.

 

JOGVITÁK ÉS KONFLIKTUSOK

A webhely tartalma tisztán tájékoztató jellegű, a bemutatott információk és adatok egyike sem teremt kötelezettségeket a tulajdonos számára. A MILKPACT SRL és az ügyfelek közötti bármilyen konfliktust a két fél közötti megállapodással békés úton rendezik. Ha ez nem lehetséges, e téren a román jogi rendelkezéseket kell alkalmazni, és a konfliktust a román bíróság fogja megoldani.

 

MEGJEGYZÉSEK, KÖZLEMÉNYEK ÉS EGYÉB ADATOK/INFORMÁCIÓK

A webhelyet elérő/látogató személyek kommentálhatnak és más üzeneteket, e-maileket küldhetnek, javaslatokat, ötleteket, kérdéseket vagy egyéb információkat továbbíthatnak, amennyiben a tartalom nem illegális, obszcén, fenyegető, rágalmazó, illetve semmilyen más módon nem zavarja a mások magánéletének védelmét, nem sérti a szellemi tulajdonjogokat, nem tartalmaz vírusokat, különböző kampányokat célzó szövegeket, lánc leveleket, tömeges e-maileket vagy más spam-formát. Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk, használja az oldalunkon fellelhető elérhetőségi információkat.

bottom of page