top of page

Krémek > cukrász, pék és édesipari alkalmazások számára

Az édességek elkészítéséhez használt krémek általában használatra kész, kakaós vagy fehér, olajos krémek, esetenként különleges ízekkel vagy adalékokkal kiegészítve. A felhasználástól vagy alkalmazástól függően, ezek lehetnek kenhető krémek, sütés előtti vagy utáni töltésre alkalmas krémek, hideg / meleg glazúrozó krémek stb. A recepteket úgy tervezték meg, hogy a krémek fizikai-kémiai jellemzői a felhasználási területnek megfeleljenek. Az összetétel szempontjából a krémek különböző növényi zsírokból, kakaóporból, cukorból, tejporból és más olyan nyersanyagokból készülnek, amelyek szerepet játszanak a különleges tulajdonságok kialakításában, mint például hőállóság, fényesség, állag stb.

 

A krémek változatai készíthetők mogyoróval, földimogyoróval vagy más hasonló összetevővel és különböző színezékkel vagy különleges aromákkal kiegészítve.

Alkalmazási terület

A krémeket „croissant”-ok, csokoládéval töltött kiflik, fánkok, „donuts”-ok, stb. előállítására használják, de gyakran különböző cukrászati ​​alkalmazásokban is hasznosak: cukrászdák és pékségek, laboratóriumok és édességgyártók használják olyan termékek gyártásához mint: torták, sütemények, nápolyiszelet, kekszek stb. Esetenként használhatók a csokoládéból előállított cukrászati krémek helyett, valamint édes termékek töltésére, melegítve vagy hidegen.

A kenhető krémeket környezeti hőmérsékleten használják, azaz 20-24 °C-on. A megfelelő tárolásra 14-18 °C-os hőmérséklet ajánlott. Használat előtt általában 2-3 órán át, a megfelelő képlékenység eléréséig, szobahőmérsékleten ajánlatos tartani.

 

Számos alkalmazás esetén a krémeket különböző adalékokkal keverődnek. A keveréket tejszínből, vajból vagy margarinból készítjük, amelyet a krémmel szobahőmérsékleten vagy, adott esetben, melegítve keverünk el.

A melegen kenhető krémeket sütemények készítésére használják. Ezt a krém tipust bain-marie-ban vagy a mikrohullámú sütőben 35-45 °C-ra melegítik, majd, amikor elérte a megfelelő folyékonyságot, az elkészítendő tortára kenik és a kész terméket lehűtik. Az eredmény egy fényes, ízletes bevonat, amely a nemkívánatos repedezések nélkül vágható.

A krémeket 6, 12 vagy 18 kg-os műanyag vödörben csomagolják.

Aria de aplicatii
Mod de utilizare

Használati ajánlat

A krémeket édes mázzal bevont termékek elkészítéséhez lehet használni, például torták, pékségi és cukrászati sütemények, „donuts”-ok vagy fánkok díszítéséhez, illetve „croissant”-ok, kiflik vagy különböző, krémmel töltött, édességek elkészítésére. A krémmel töltött termékek gyártására készült Milkpact krémek egyaránt használhatóak sütés előtt és utána. Egy vonzó és sikeres termék elkészítéséhez használt krém ajánlott mennyisége a késztermék tömegének 25-30 % -a.

Sortimente

 Választék

A "PATICREM" név alatt gyártott krémeket az ügyfeleink igényeinek figyelembe vételével alakították ki és a gyártási folyamat szigorúan követi a nemzetközi élelmiszer-egészségügyi előírásokat, az élelmiszer-biztonsági jogszabályokat és a HACCP-követelményeket. A Milkpact krémek széles választékát úgy terveztük meg, hogy a kategóriába tartozó termékek megkülönböztető minőséggel rendelkezzenek, nevezetesen: kivételes íz és aroma világ, tartós állag és homogén textúra. A nyersanyagok gondos kiválasztása, a speciális növényi olajok használata és a bonyolult és szigorúan ellenőrzött technológiai folyamat alkalmazása eredményeként, krémeink stabil és tartós viselkedéssel rendelkeznek a különböző alkalmazásokban.

A mogyoró krémek ízesítésére kizárólag természetes összetevők használhatók: földimogyorót, illetve mogyorót.

CLASIC krémek

Ebben a termékcsaládban levő krémek az iparági követelményeknek megfelelően készülnek, repceolajjal, napraforgóolajjal vagy kókuszolajjal kevert pálmaolajjal, így a végtermék előnye, hogy minden gyártási technológiában használható. Az összetevőket minőségi alapon választották ki az optimális ár / minőség arány elérése érdekében, hogy az elkészült termékek egy vonzó és kellemes krém minden tulajdonságával rendelkezhessenek.

Choclate Donuts

1. Kakaókrém

Minőségi kakaókrém cukrászati ​​és pékségi édességek számára. Vonzó barna színű és kellemes kakaó ízű. Használati hőmérséklet: 20-24 °C. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából alkalmas az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott sütemények, kiflik, „croissant”-ok, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez .

2. Böjti kakaókrém

Kiváló minőségű kakaó krém böjtös termékekhez. Nem tartalmaz állati eredetű alapanyagokat. Vonzó barna színű és kellemes kakaó ízzel rendelkezik. Használati hőmérséklet: 20-24 °C. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából alkalmas az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott sütemények, kiflik, „croissant”-ok, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez a böjti időszakban.

3. Amerikaimogyorós kakaókrém

Minőségi kakaókrém cukrászati ​​és pékségi édességek számára, amerikaimogyoró adalékkal. Vonzó barna színű és kellemes kakaó és földimogyoró ízű. Használati hőmérséklet: 20-24 °C. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából alkalmas az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott sütemények, kiflik, „croissant”-ok, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

4. Amerikaimogyorós kakaókrém napraforgóolajjal

Minőségi kakaókrém cukrászati ​​és pékségi édességek számára, amerikaimogyoró adalékkal, valamint, jobb folyékonyság elérése céljából, hozzáadott repce vagy napraforgóolajjal. Vonzó barna színű és kellemes kakaó és földimogyoró ízű. Használati hőmérséklet: 20-24 °C. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából alkalmas az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott süteményeket, kiflik, „croissant”-ok, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

PREMIUM termékcsalád

Ebbe a kategóriába tartozó krémeink az előírt technológiai feltételeknek megfelelően készülnek és gyártásukhoz gondosan kiválasztott olajokat és a összetevőket használunk. Az ily módon elkészülő színvonalas termékek minden igényt kielégítő tulajdonságokkal rendelkeznek és alkalmazhatóak a legtöbb gyártási technológiában.

Eclairs
premium.png

1. Premium kakaókrém

Kiváló minőségű kakaókrém édesipari, cukrászati és​​ pékségi alkalmazásokra. Vonzó barna színű és kellemes kakaó ízű. Alkalmazási hőmérséklet: 20-24 °C. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából krémjeink alkalmasak az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott sütemények, kiflik, „croissant”-ok, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

2. Premium amerikaimogyorós kakaókrém

Kiváló minőségű kakaókrém amerikaimogyoró adalékkal, cukrászati ​​termékek és péksütemények elkészítéséhez. Vonzó barna színű és kellemes kakaó és amerikaimogyoró ízű. Alkalmazási hőmérséklet: 20-24 °C. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából krémjeink alkalmasak az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott sütemények, kiflik, „croissant”-ok, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

3. Prémium fehér krém

Minőségi fehér krém, édességek, cukrászati és ​​pékségi termékek számára. Fehér vagy sárgásfehér színű, kellemes tej és vanília ízű. Alkalmazási hőmérséklet: 20-24 °C. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából krémjeink alkalmasak az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott a sütemények, kiflik, „croissant”-ok, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

Melegen használható PREMIUM krémek

A termékcsaládban tartózó krémek gyártásához megfelelően kiválasztott olajkeveréket és összetevőket használunk. Ezeket a krémeket használat előtt általában felmelegítjük, hogy elérjék a megfelelő folyékonyságot, bevonjuk az elkészítendő terméket és végül a kész terméket hideg helyen lehűtjük. Az eredmény egy fényes és ízletes bevonatú termék, amely a bevonómáz repedezése nélkül vágható.

Heart Dessert
premium.png

1. Melegen használható prémium kakaókrém

Kiváló minőségű melegen használandó kakaókrém édesipari, cukrászati és​​ pékségi alkalmazásokra. Vonzó barna színű, kellemes kakaó ízű. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából krémjeink alkalmasak az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott torták, pékségi és cukrászati sütemények, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

2. Melegen használható prémium tejes-kakaókrém

Kiváló minőségű melegen használandó tejes-kakaókrém édesipari, cukrászati és​​ pékségi alkalmazásokra. Vonzó világosbarna színű, kellemes kakaó és tej ízű. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából krémjeink alkalmasak az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott torták, pékségi és cukrászati sütemények, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

3. Melegen használható prémium fehér krém

Kiváló minőségű melegen használandó fehér krém édesipari, cukrászati és​​ pékségi alkalmazásokra. Fehér vagy sárgásfehér színű, kellemes tej és vanília ízű. A kémiai és fizikai tulajdonságok szempontjából a krém alkalmas az automatikus vagy kézi feldolgozásra. A termék ajánlott torták, pékségi és cukrászati sütemények, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

Az alábbi táblázat felsorolja normál típusú krémek jelenleg gyártott.

Termékcsoport

CLASIC krémek

 

 

 

PREMIUM krémek

 

Melegen használható krémek

Elnevezés

Clasic Kakaókrém

Clasic kakaókrém mogyoróval

Clasic böjti Kakaókrém

Clasic Kakaókrém mogyoróval és n.o.

Prémium kakaókrém

Prémium kakaókrém mogyoróval

Prémium fehér krém

Prémium kakaókrém

Prémium kakaókrém mogyoróval

Prémium fehér krém

Cod Pc

Pc CC

Pc CCAr

Pc CCP

Pc CCAr-f

Pc I5C

Pc PCAl

Pc I5A

Pc PC-gc

Pc PCL-gc

Pc PA-gc

Használat

Torták, pékségi és cukrászati sütemények, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

Torták, pékségi és cukrászati sütemények, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

Torták, pékségi és cukrászati sütemények, „donuts”-ok vagy fánkok elkészítéséhez.

12 kg veder

x

x

x

x

x

x

x

x

x

6 kg veder

 x

 x

 x

 x

Tabel creme hu
bottom of page