top of page

Jégkrémbevonók

” A bevonó egy fényes páncél a fagylalt számára,

Mely a jégkrémtermékek versenyében a sikert biztosítja. ”

Az "ICEPACT" általános néven gyártott bevonókat a jégkrémtermékeket burkoló védőréteg létrehozására használják, mely egyidejűleg vonzó kinézést biztosít és harmonikusan egészíti ki a fagylalt ízvilágát. Hatékony bevonást csak minőségi bevonóval lehet elvégezni, amely egyfelől megfelel az érzékszervi szempontoknak, de ugyanakkor olyan fizikai-kémiai paraméterek szempontjából is kielégíti az ipari termelés igényeit, mint például az olvadási hőmérséklet, a viszkozitás, a kristályosodási sebesség, a textúra és a plaszticitás, a tapadás, stb. Az „ICEPACT” bevonók széles választéka úgy jött létre, hogy a termékek fejlesztése során figyelembe vettük a kategóriát jellemző különleges tulajdonságokat és kérelmeket, a nemzetközi élelmiszer-egészségügyi előírásokat, az élelmiszer-ipari biztonsági jogszabályokat és a HACCP-követelményeket, valamint az ügyfeleink igényeit. A termékkategória alapvető fizikai-kémiai tulajdonságait, valamint a bevonók kivételes ízét és kinézetét, a kiválasztott nyersanyagok, speciális növényi olajok és a gondosan szabályozott feldolgozás biztosítja. Következésképpen, ezek a bevonók az elvárásoknak megfelelően viselkednek a glazúrozás során, egyszerű, biztonságos és költséghatékony felhasználást eredményezve.

A bevonó olvadási hőmérséklete körülbelül 29 ° C.

A csomagolás 22 kg-os, műanyag élelmiszerfóliával bélelt kartondobozban vagy 18/20 kg-os műanyag vödörben történik.

A jótállási idő, megfelelő tárolási feltételek mellett, 12 hónap.

Mod de utilizare

Ajánlott alkalmazási eljárás

A bevonót kettős falú edényben, max. 55 °C -ra melegítve, folyamatos keveréssel megolvasztjuk és, a mázréteg kívánt vastagságától függően 35-45 °C közötti hőmérsékleten, a fagylalt felületére visszük fel, illetve a fagylaltot az olvadt mázba merítjük. A bevonó megszilárdulása 40-100 másodpercig tarthat, mely folyamat után a késztermék csomagolható és tárolható vagy hasznosítható. Egységes és jól tapadó bevonóréteg előállításához a bevonás előtt a jégkrémet legalább -18 °C -ra kell hűteni.

Sortimente

Választék

A fagylalt bevonók kifejezetten olyan receptek alapján készülnek, amelyek megfelelnek a különböző manufaktúrás vagy automatizált gyártási technológiáknak és az ár/minőség szempontjából is kielégítik a keresletet. Ügyfeleink igényeinek kielégítésére a standard termékek nagy választékát fejlesztettük ki. Az ipari fogyasztók kérésére és velük együttműködve „testre szabott” termékeket is gyártunk, amelyek megfelelnek az ügyfelek gyártás-technológiai követelményeinek.

Valódi CSOKOLÁDÉ termékcsalád

A kategóriába tartozó bevonók teljes egészében kakaómasszából és kakaóvajból készülnek, legfeljebb 5% kókuszolajat tartalmaznak, és így a hatályos előírásoknak megfelelően csokoládénak minősülnek. Ezeket a bevonókat alkalmazva, a fagylaltra bőséges csokoládé réteg kerül és a legkifinomultabb igényekkel rendelkező fogyasztók kedvelt célpontjává válik.

Glazura toate.jpg

1. Csokoládé bevonó

A csokoládé jégkrémbevonó a bevonókategória legjobb terméke. A többi összetevő mellett kakaóvajat és kakaómasszát, valamint a törvény által megengedett határokon belül, kókuszolajat tartalmaz. Különleges barna vagy barnás-vörös színe és csokoládé íze a legigényesebb ügyfelek figyelmébe ajánlja ezt a bevonót. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

2. Tejcsokoládé bevonó

A tejcsokoládé fagylaltbevonó a kategória csúcsterméke. A többi összetevő mellett kakaóvajat, kakaómasszát, tejszármazékokat és a kókuszolajat tartalmaz, az érvényes jogszabályoknak megfelelő mennyiségben. A világosbarna szín és a tejcsokoládé íz a legigényesebb fagylaltgyártók figyelmébe ajánlja ezt a bevonót. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

3. Fehér csokoládé bevonó

A jégkrém bevonására készült fehér csokoládé bevonó a termékkategória egyik kiváló terméke. Az egyéb összetevők mellett kakaóvajat, tejport és kókuszolajt tartalmaz, a jogszabályoknak megfelelő mennyiségben. A fehér vagy fehér-sárgás szín és a jellegzetes fehér csokoládé íz megfelel a fagylalt készítők legigényesebb követelményeinek is. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

PRÉMIUM termékcsalád

A kategóriába tartozó bevonók kókuszolajjal kevert kakaómasszából és / vagy kakaóvajból készülnek és ennek a kettős megközelítésnek az a nagy előnye, hogy az ezekkel a termékkel készült fagylaltot egy szabályozható vastagságú réteg borítja amely a valódi csokoládé minden vonzó elemét tartalmazza. Az ár és minőség arány szempontjából a legelőnyösebb kategóriát képviselik ezek a bevonók.

Cherry Popsicles
premium.png

1. Prémium csokoládés bevonó

Csokoládé kinézetű bevonó fagylaltgyártás céljára. A többi összetevő mellett kakaóvajat és kakaómasszát is tartalmaz, amely a terméknek 50-70%-os csokoládé tartalmat biztosít. A különleges barna vagy barnás-vörös színe és keserű-csokoládé íze megfelel a fagylalt készítők követelményeinek. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-47 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül. A terméket a prémium minőségű jégkrém előállítására ajánljuk, azok számára akik valóban kedvelik a csokoládét.

2. Prémium tejcsokoládés bevonó

Tejcsokoládé kinézetű bevonó ipari jégkrémek gyártására. A többi összetevő mellett kakaóvajat és kakaómasszát is tartalmaz, amely a terméknek 50-70%-os tejcsokoládé tartalmat biztosít. A "tejcsokoládé" különleges, világosbarna színe és íze ezt a bevonót a gyermekek számára teszi vonzóvá. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-45 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált földimogyoró vagy mogyoró hozzáadásával vagy anélkül. A terméket prémium minőségű jégkrém előállítására ajánljuk, a tejcsokoládé kedvelői számára.

3. Prémium fehér csokoládés bevonó

Fehér-csokoládé" bevonó ipari jégkrémek gyártására. A többi összetevő mellett 50-70% fehér csokoládét is tartalmaz. Fehér vagy sárgásfehér színe és "fehér csokoládé" jellegű különleges íze a bevonót a preferenciák élére helyezi. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül. A terméket prémium minőségű jégkrém előállítására ajánljuk, a „fehér-csokoládé” kedvelői számára.

LUX termékcsalád

Ezek a bevonók, az iparágra vonatkozó ajánlások szerint, kókuszolajjal készülnek. Ezáltal a termékek minden gyártási technológiához használható bevonók, amelyekből a gyártó igényeinek megfelelő vastagsággal rendelkező réteg vihető fel a jégkrémre. A „Lux” termékcsalád gyártáshoz gondosan válogatott összetevőket használunk, ezáltal biztosítva, hogy ezek a termékek a kiváló minőségű bevonók minden vonzó tulajdonságát tartalmazzák.

Fruit Popsicles

1. Lux kakaós bevonó

Kitűnő minőségű kakaós bevonó, a prémium kategóriába tartózó jégkrémek bevonására. Barna színnel, csokoládéhoz hasonló jellemzőkkel és kivételes ízével minden igénynek megfelel. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

2. Lux fehér bevonó

Kitűnő minőségű fehér bevonó, prémium kategóriájú jégkrém bevonására. Fehér-csokoládéhoz hasonló jellemzőkkel, sárgásfehér vagy fehér színnével és vaníliás vagy joghurt ízesítéssel minden igénynek megfelel. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 37-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

CLASIC termékcsalád

Ezek a bevonók, a kategóriára vonatkozó előírásoknak megfelelően, a többi összetevő mellett, kókuszolajjal készülnek. Ezáltal a termékek minden gyártási technológiához használható bevonók, amelyekből a gyártó igényeinek megfelelő vastagsággal rendelkező réteg vihető fel a jégkrémre. A „Clasic” termékcsalád gyártáshoz olyan összetevőket használunk, melyek biztosítják vásárlóinknak az optimális ár/minőség arány elérését, valamint hogy ezek a termékek a jó minőségű bevonók minden tulajdonságával rendelkezzenek.

Frozen Popsicles
Chocolate Popsicles
glaze 1.jpg

1. Clasic kakaós bevonó

Minőségi bevonó fagylalt termékekhez, vonzó barna színnel és kellemes kakaó ízzel. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket kakaós-bevonatú fagylalt készítésére ajánljuk, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

2. Clasic semleges fehér bevonó

Minőségi fehér bevonó fagylalt termékekhez, ízesítés nélkül, azok számára akik a saját recept szerinti ízeket és színezést kedvelik. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket fehér vagy színezett bevonatú fagylalt készítésére ajánljuk, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

3. Clasic fehér bevonó vanília ízesítéssel

Minőségi fehér bevonó fagylalt termékekhez, vanília ízesítéssel. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket fehér bevonatú fagylalt készítésére ajánljuk, granulált mogyoró vagy földimogyoró hozzáadásával vagy anélkül.

4. Clasic fehér bevonó joghurt ízesítéssel

Minőségi fehér bevonó fagylalt termékekhez, joghurt ízesítéssel. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket fehér bevonatú fagylalt készítésére ajánljuk, gyümölcsgranulátumok hozzáadásával vagy anélkül.

5. Clasic eper bevonó

Rózsaszínű, eper ízű bevonó fagylalt gyárak számára. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket eper bevonatú vanília, tejszín, vagy rum ízesítésű fagylalt készítésére ajánljuk, gyümölcsgranulátumok hozzáadásával vagy anélkül.

6. Clasic narancs bevonó

Narancs színezésű és narancs ízű bevonó fagylalt gyárak számára. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket narancs bevonatú vanília, tejszín, vagy kakaó ízesítésű fagylalt készítésére ajánljuk, gyümölcsgranulátumok hozzáadásával vagy anélkül.

7. Clasic citromos bevonó

Sárga színezésű és citrom ízű bevonó fagylalt gyárak számára. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket citrom bevonatú vanília, tejszín, vagy kakaó ízesítésű fagylalt készítésére ajánljuk, gyümölcsgranulátumok hozzáadásával vagy anélkül.

8. Clasic zöld bevonó

Zöld színezésű, pisztácia/mandula/menta ízű bevonó, fagylalt gyárak számára. Üzemi használatra ajánlott hőmérséklet: 35-44 °C. A fizikai-kémiai tulajdonságok szempontjából a bevonó alkalmas automatikus vagy kézi feldolgozásra. A terméket zöld bevonatú vanília, tejszín, vagy rum ízesítésű fagylalt készítésére ajánljuk, gyümölcsgranulátumok hozzáadásával vagy anélkül.

Az alábbi táblázat felsorolja a jelenleg termelt mázak típusait.

Termékcsalád

Csokoládé bevonók

 

 

 PREMIUM bevonók

 

LUX bevonók

Clasic bevonók

Terméknév

Csokoládé bevonó

Tejcsokoládé bevonó

Fehér csokoládé bevonó

Csokoládés bevonó

Tejcsokoládés bevonó

Fehér csokoládés bevonó

LUX kakaós bevonó

LUX kakaós - tejes bevonó

LUX fehér bevonó

Kakaós bevonó

Vaníliás fehér bevonó

Joghurt ízű fehér bevonó

Eper bevonó

Narancs bevonó

Citromos bevonó

Zöld bevonó

Cod Ip

Ip Ch

Ip ChL

Ip ChA

Ip PC

Ip PCL

Ip PA

Ip S8C

Ip S8CL

Ip S8A

IpS10C

Ip S10A-v

Ip S10-i

Ip S10Col-r

Ip S10Col-p

Ip S10Col-g

Ip S10Col-v

Használati javaslat

Valódi csokoládé bevonatok fagylatok gyártásához

50-70% csokoládét tartalmazó bevonómasszák, fagylaltgyártáshoz

Kiváló minőségű fagylalt előállítására alkalmas bevonómasszák

Jó minőségű fagylalt előállítására alkalmas bevonómasszák, melyek előnyös ár minőség arányt biztosítana a termékeknekk.

18/20 kg veder

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

22 kg doboz

​​x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Tabel glazuri
bottom of page